30 november 2009

1a advent :)

Dåså, då har årets 1a advent varit :) har inte gjort så mycket direkt, vi va å handlade lite tyg å kuddar å så på IKEA idag :) tyget var för att sy en ny gardin till sovrummet som skulle vara lite juligare :) blev deras Fialotta eller vad de nu hette med svarta och röda hjärtan :) riktigt tjusigt blidde de :)
har även bytt gardinerna i köket, balkongdörrsfönstret, brokvisten och på dörren ut till brokvisten :) så de e lite juligare där :) har även satt upp 4 ljusstakar och 1 stjärna ute på uteplatsen så det är mysigt där :) 2 ljusstakar i vardagsrummet i fönstret ner mot mamma och pappa :) 1 ljusstake i fönstret i köket mot Elsas hus, 1 ljusstake i mitt datarumsfönster och 1 ljusstake i syrumsfönstret, åsså 1 stjärna i sovrumsfönstret och 1 i fönstret på balkongen :)

så det ser faktiskt lite juligt ut just nu :) skulle ju dock inte sitta helt fel med lite snö nu.... men de får man väl se när dom kommer :) finns typ ett lätt puder ute på backen så de blir iaf lite ljusare, men de e allt....

aja... sovdags iaf å ska väl hjälpa mamma och några av tanterna med att sätta upp lite gardiner nere på församligshemmet imorrn så det är fint till julauktionen på freda kväll :)

Inga kommentarer: