23 oktober 2008

JIPPIE!!!!!!!!!

Aldeles nyss så ringde min mobiltelefon. Det var Nordisk Film som ringde och berättade att jag hade vunnit deras Irene Huss tävling. :)

Jag har nyss vunnit 130.000:- :)

Just nu kan jag inte sluta skaka, det är ju helt otroligt!!! :)

Nyp mig?? :)

14 kommentarer:

Victoria sa...

*nyp* :)

Nä, men allvarligt, är det sant?!

Helt otroligt ju!

Vad ska du göra? resa jorden runt?, utbilda dig till piercare, tatuerare? tatuera hela kroppen? bjuda mig på Japanresa?

*skrattar* Nä, det sista var absolut ett skämt, det andra var mer seriöst :)

Helt sanslöst ju! Jag skulle inte heller tro det var sant om det hände mig, svimmade du när dom ringde? :)

Jag är superglad för er skull! :D
Grattis!

Själv har vi en lägenhet på gång till våren, jag skriver mer i bloggen då allt är klart förhoppningsvis :D
Så jag är också glad :)

Katarina Ullfors sa...

jäpp, det är sant :) det kommer visst läggas upp på www.irenehuss.se imorgon att jag är vinnaren :) de enda vi ordentligt tänkt göra är att åka på våran USA semester till sommaren :) ja åsså då om man får en tid hos Stina till våren tatuera oss igen :) men annars har vi inte tänkt så mycket :)

Nä, svimma gjorde jag inte, men jag blev väldigt paff :)

men vad trevligt :) uppe i Umeå då lr?

Victoria sa...

OKej, ja, ni måste åka på en rejäl semester, det är ni värda, och så tatuera er mer ju :D

Lite väl kallsvettig och yr hade jag nog blivit efter ett sånt samtal iaf :D

Jepp i Umeå, i samma område som typ Willys ligger, i Ersboda :)
lägenheten ligger visserligen i Östra ersboda, men det är ca 2km till västra ersboda där willys, coop forum, onoff, jula och en massa andra affärer ligger.. så det blir ju nära isåfall om jag får nåt där :)

Jag ska höra med chefen här om han vill ge mig lite referenser eller t.o.m höra om han kan hjälpa mig få in en fot, inget är ju så bra som om han kunde höra med chefen däruppe, dom känner ju varandra liksom.. :)

Jag föredrar ju willys och skulle hemskt gärna vilja fortsätta där, men man får ju se, dom ska ju var i behov av folk också liksom..

Men det gick bra för det här bolaget att jag hade a-kassa, det var ju förståeligt när jag flyttar upp liksom, men allt var helt i sin ordning och bra, och tackar vi ja, så får vi den, det var bara oss det hängde på nu :)

Vi har pratat med han som har lägenheten nu och har sett planlösning, vi tar den osedd, husen var byggda på 90 talet, och fräscha liksom iaf.. nytt golv här och där också, och fint skick.. jag skriver och berättar allt i bloggen imorgon :)

Katarina Ullfors sa...

ja men de låter ju inte helt fel :) ja men chefen din borde ju lixom kunna ge dig refferens å så tycker jag :)

ja men e dom byggda på 90-talet så borde de ju vara hyffsat bra å så där :) vår lägenhet i Malmö e från 72 :) å den e i bra skick :)

har ni fått se nån sorts planlösning på lägenheten eller så? för sånt e ju alltid bra :) så man lixom kan planera lite hur man ska möblera å sånna saker :)

Victoria sa...

Jo, jag skrev ju att vi sett planlösning ;)

Men jag är lite oroad nu iaf.. igår lät allt så bra och positivt, men okej, visst det tar väl nån dag att fixa allt och bestämma och kolla upp mig och göra kreditupplysning och sånt, men igår lät allt så bra, så klart att vi fick den om vi tackar ja, och nu måste vi ju vänta tills nästa vecka..

Jag undrar om dom fått nya intresserade idag typ och bokat in att dom ska titta på den i helgen... eller så kan det ju vara det bara att det tar nån dag att färdigställa allt liksom, innan vi får definitivt besked. men jag är orolig ändå.. :(

Katarina Ullfors sa...

ja man vet ju aldrig :( hoppas verkligen att det går bra iaf :) å att ni får den :)

gick de bra att snacka med chefen idag å? :)

Victoria sa...

Ja, jag hoppas det jag med.. nog för att det verkar överlag lättare att få lägenhet hos dom än andra, där man måste varit registrerad helst ett år eller så.. såna system är riktiga lotterier också ibland.. :(

Jodå, jag ska skriva allt i bloggen snart, men han var glad och tyckte jag gjorde rätt. :)
Det kändes bra iaf :)

Victoria sa...

Jag såg dig på Huss-sidan :D Coolt! :D Grattis än en gång :)

Katarina Ullfors sa...

jo, å de e ju lite jobbigt, antingen att man ska ha vart medlem eller att man ska bospara å allt möjligt sånt knasigt... men hoppas ju då att ni kan få den :)

ja men de va ju bra att han va positiv å så jhu :) de va ju jättebra :) då kommer det nog ordna sig rätt bra för dig å skulle jag tro :)

Victoria sa...

Ja, om han kom i kontakt med chefen där uppe så skulle han höra sig för och snacka lite om mig, men annars fick jag ju gärna ta kontakt med honom och lämna chefen här som referens och så hon på kassakontoret också, då hon vet hur jag skötte mig i kassan typ. :)

För han trodde att det blir lättast att få extra i kassan och komma in den vägen och sen så fastnar man där liksom :)

Men han var positiv till det :) Han tyckte man skulle ta chansen att göra det man ville när man hade chansen att göra dom valen, han hade inte direkt mer jobb till mig sen iaf..

Katarina Ullfors sa...

ja men de e ju bra referenser de ju :) å då får du ju lixom prata varmt om vad du gör och kan å allt sånt å :) å just att du ju även haft jourpass å sånt jhu, e ju inte alla som har de heller jhu :)

Victoria sa...

Ja, det har du ju rätt i, det måste man nämna.. Man borde kanske maila chefen, eller är det bäst att ringa.. hmm, kanske maila först, för jag är bättre att få fram allting skriftligt, och sen kan man ringa och höra sig för sen efter en vecka kanske.. :)

Så kan man ju börja kanske :)

Katarina Ullfors sa...

ja men de e ett bra sätt att göra :) att först maila å sen ringa för att se om dom fått mejlet å så lixom :) åsså då att nämna så mycket som möjligt av vad du har hittat på på willys här å sånt :) ja å på andra ställen å så å iof, men ändå :)

Victoria sa...

Ja, det ska jag göra :)

Nu står det en massa i bloggen iaf :)